Projeler

PROJELER
Proje Türü Proje Adı Durumu
Yüksek Lisans Tezi Kolesterolü Düşürülmüş Yumurta Sarısı Üretimi ve Düşük kolesterol ve Düşük Yağlı Mayonezin Bazı Özelliklerinin İncelenmesi Tamamlandı
İstanbul Teknik Üniversitesi, Proje Yönetim Merkezi Düşük Kolesterollü Yumurta Sarısı Üretimi (CREY). Tamamlandı
Doktora Tezi (Sanayi Bakanlığı destekli) – Tez öğrencisi SAN-TEZ (00729.STZ.2010-2) Yumurtanın Aktif Ambalajlama ve Yeni Muhafaza Yöntemleri ile Raf Ömrünün Arttırılması 2010-2013
Doktora Tezi Yumurtanın Aktif Ambalajlama ve Yeni Muhafaza Yöntemleri ile Raf Ömrünün Arttırılması Tamamlandı
ÇOMÜ, Üniversite-Sanayi İşbirliği Projesi Pastörize Likit Yumurta Üretimi, Süreç İyileştirmesi ve Proses Optimizasyonu 2014-2015
ÇOMÜ, Üniversite-Sanayi İşbirliği Projesi Tüm Pastörize Likit Yumurta Üretimi, Süreç İyileştirmesi ve Proses Optimizasyonu 2015-2017
TÜBİTAK – 1001 Projesi (Proje No: 214O376) – Yürütücü Enzim Modifiye Yumurta Ürünlerinin Fonksiyonel ve Reolojik Karakteristiklerinin Belirlenmesi 2015-devam ediyor
ÇOMÜ-BAP Projesi (Proje No: FBA-2015-656) – Yürütücü Sıvı Yumurta Ürünlerinin Ultrases Tekniği ile Muamelesi ve Fonksiyonel ile Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi 2015-2018 (tamamlandı)
TÜBİTAK – 1512 Projesi (Proje No: 1150574) – Danışman Hayvansal Kaynaklı Tıbbi Amaçlı Özel Gıda Ürünü Geliştirilmesi 2017-
ÇOMÜ-BAP Projesi (Proje No: FBD-2017-1232) – Yürütücü Sıvı Yumurta Sarısının Fonksiyonel ve Teknolojik Özelliklerinin İyileştirilmesi 2017-devam ediyor
ÇOMÜ-BAP Projesi (Proje No: FSI-2018-2657) – Yürütücü (sanayi destekli) Pastörize Kabuklu Yumurta Kullanılarak Beze Üretimi ve Fizko-Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi 2018-devam ediyor
ÇOMÜ, Üniversite-Sanayi İşbirliği Ar-Ge Projesi Pastörize Sıvı Yumurta İşletmesi Plakalı Isı Eşanjörlerinde Proses Parametrelerinin Optimizasyonu ve Süreç Tasarımı 2018-devam ediyor
TÜBITAK Projesi, İTÜ Çekirdek-BİGG 1512, Yönetici Yumurta Kabuğu ve Membran Zarı Ayrımını Sağlayan Makine Geliştirilmesi (İTÜ Çekirdek-ikinci aşama değerlendime) devam ediyor
TÜBİTAK-TEYDEB 1505 Fizibilite (Proje No: 5185047) – Yürütücü Sıvı Yumurta akından Ticari Lisozim Üretimi 2018-devam ediyor
Kalkınma Bakanlığı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, 2018 Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi-2 Mali Destek Programı (Proje No: TR22/18/MEG2MDP/0021) – Yürütücü Çanakkale Bölgesinde Mesleki Eğitim Atölyesi ve Gıda İşleme/Analizi Laboratuvar Kurulumu 2019-devam ediyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir