Projeler

Bilimsel ve Sanayi İşbirliği Projeleri Listesi
Proje Türü / Rolü Proje Adı Yıllar
Yüksek Lisans Tezi Kolesterolü Düşürülmüş Yumurta Sarısı Üretimi ve Düşük kolesterol ve Düşük Yağlı Mayonezin Bazı Özelliklerinin İncelenmesi 2007-2009
İstanbul Teknik Üniversitesi, Proje Yönetim Merkezi  (g3p) Düşük Kolesterollü Yumurta Sarısı Üretimi (Cholesterol Reduced Egg Yolk-CREY). 2007-2009
Doktora Tezi (Sanayi Bakanlığı destekli) – Tez öğrencisi SAN-TEZ (00729.STZ.2010-2) Yumurtanın Aktif Ambalajlama ve Yeni Muhafaza Yöntemleri ile Raf Ömrünün Arttırılması 2010-2013
Doktora Tezi Yumurtanın Aktif Ambalajlama ve Yeni Muhafaza Yöntemleri ile Raf Ömrünün Arttırılması 2009-2013
ÇOMÜ, Üniversite-Sanayi İşbirliği Projesi – Proje Yürütücüsü Pastörize Likit Yumurta Üretimi, Süreç İyileştirmesi ve Proses Optimizasyonu 2014-2015
ÇOMÜ, Üniversite-Sanayi İşbirliği Projesi – Proje Yürütücüsü Tüm Pastörize Likit Yumurta Üretimi, Süreç İyileştirmesi ve Proses Optimizasyonu 2015-2017
TÜBİTAK – Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Destekleme Programı 1001 Projesi (Proje No: 214O376) – Proje Yürütücüsü Enzim Modifiye Yumurta Ürünlerinin Fonksiyonel ve Reolojik Karakteristiklerinin Belirlenmesi 2015-2019
ÇOMÜ-BAP Bağımsız Araştırma Projesi (Proje No: FBA-2015-656) – Proje Yürütücüsü Sıvı Yumurta Ürünlerinin Ultrases Tekniği ile Muamelesi ve Fonksiyonel ile Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi 2015-2018
TÜBİTAK – 1512 Projesi (Proje No: 1150574) – Proje Danışmanı Hayvansal Kaynaklı Tıbbi Amaçlı Özel Gıda Ürünü Geliştirilmesi 2017-…
ÇOMÜ-BAP Bilimsel Destekleme Projesi (Proje No: FBD-2017-1232) – Proje Yürütücüsü Sıvı Yumurta Sarısının Fonksiyonel ve Teknolojik Özelliklerinin İyileştirilmesi 2017-2018
ÇOMÜ-BAP Sanayi İşbirliği Projesi (Proje No: FSI-2018-2657) – (sanayi destekli) Proje Yürütücüsü Pastörize Kabuklu Yumurta Kullanılarak Beze Üretimi ve Fizko-Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi 2018-2020
ÇOMÜ, Üniversite-Sanayi İşbirliği Ar-Ge Projesi Proje Yürütücüsü Pastörize Sıvı Yumurta İşletmesi Plakalı Isı Eşanjörlerinde Proses Parametrelerinin Optimizasyonu ve Süreç Tasarımı 2018-2019
TÜBITAK Projesi, İTÜ Çekirdek-BİGG 1512, Proje Yürütücüsü Yumurta Kabuğu ve Membran Zarı Ayrımını Sağlayan Makine Geliştirilmesi (İTÜ Çekirdek-ikinci aşama değerlendime) 2018-….
TÜBİTAK-TEYDEB 1505 Programı Kapsamında Fizibilite Projesi Desteği (Proje No: 5185047) – Proje Yürütücüsü Sıvı Yumurta Akından Ticari Lisozim Üretimi 2018-2019
T.C. Bilim ve Teknoloji Bakanlığı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı-GMKA, 2018 Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi-2 Mali Destek Programı (Proje No: TR22/18/MEG2MDP/0021) – Proje Yürütücüsü Çanakkale Bölgesinde Mesleki Eğitim Atölyesi ve Gıda İşleme/Analizi Laboratuvar Kurulumu 2019-2020
ÇOMÜ, Üniversite-Sanayi İşbirliği Ar-Ge Projesi Proje Yürütücüsü Pastörize Sıvı Yumurtanın Dondurulmasında Meydana Gelen Kalite Kayıplarının Azaltılması, Endüstriyel Çözüm Pratikleri ve Ekipman Tasarımı 2019-2020
ÇOMÜ-BAP Sanayi İşbirliği Projesi (Proje No: FSI-2020-2822) – (sanayi destekli) Proje Yürütücüsü Pastörize Sıvı Yumurta Ürünlerinin Konsantrasyonunda Membran Filtrasyon Tekniklerinin Kullanımı ve Uygulama Potansiyeli 2020-….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir