Profesyonel Deneyim

Tarih Firma Pozisyon Görevler
Ağustos 2002 –

Temmuz 2005

A.B GIDA SAN. VE TIC. A. S.

 

Dış Ticaret Asistanı Yemlik fosfat, fosfat ve yumurta ürünleri hakkında ithalat, ihracat, kambiyo ve gümrük işlemleri, Arapça ve İngilizce yazışma, görüşme ve ticari ilişkilerin kurulması. Konsolosluklar ile ilişkiler, ithalat ve ihracat dokumanı hazırlanması. Yurtiçi ve yurt dışı fuar organizasyonları ve tertip edilmesi.
Temmuz 2005

-Ağustos 2013

A.B GIDA SAN. VE TIC. A. S.

 

Üretim-Kalite ve Ar&Ge Müdürü Geliştirme mühendisi yumurta ürünleri (likit pastörize yumurta, yumurta tozu, yumurta kabuğu tozu) üretimi, kalite kontrol ve araştırma geliştirme ile ilgili çalışmaların yapılması. Tesisin Kalite yönetim sistemleri ile belgelendirme çalışmaları (HACCP, ISO 9001, ISO 14001, GMP, BRC, OHSAS 18001, ISO 22000, AIB, KOSHER ve HALAL), üretim planlama, ürün geliştirme (kek jöle, kek jeli vd.) Laboratuvar analiz metodu geliştirme, gıda üretim/çalışma izni, Emülsiyon ve Deşarj izni başvurularının hazırlanması ve süreç takibi. Gıda ve teknik sınıf fosforik asit ile ilgili laboratuvar ve proses çalışmaları.
Kasım 2013 –devam ediyor Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Yrd. Doç. Dr.

(Dr.Öğr.Üyesi)

Akademisyen. Yumurta ve yumurta ürünleri üzerinde akademik çalışmaların sürdürülmesi. Sanayi ile danışmanlık hizmetlerinin yürütülmesi ve proje yönetimi.

 

 

VERDİĞİ DERSLER
Gıda Kimyası, Gıda Muhafaza, Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji, Genel Mikrobiyoloji, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Ambalajlama Teknolojisi, Laboratuvar Teknolojisi I, Mesleki Yabancı Dil I ve II.

 

PATENTLER
1.     Yüceer, M. ve Caner, C. 2018. Enzimler ile Fermente Edilen Sıvı Yumurta Akı ile Beze Üretim Yöntemi. 2018/01572.

2.     Yüceer, M. Caner, C. ve Temizkan, R. 2018. Sıvı Yumurtanın Ultrases Tekniğiyle İşlenmesi Yöntemi. 2018/08369.

3.     Yüceer, M. Yumurta Kabuğu ile Membran Zarı Ayrımını Sağlayam Makine. 2018/017746.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir