Ödüller

ÖDÜLLER
-TUBİTAK- Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı (BYTP) Ödülü 2014
-TUBİTAK- Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı (BYTP) Ödülü 2015
-Advanced Course of Predictive Microbiology – Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza (Uluslararası Akdeniz Tarım Enstitüsü-CIHEAM), Zaragoza, İspanya (konaklama ve kayıt bursu) 2015
-Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Akademik Teşvik Ödülü 2016
-TUBİTAK- Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı (BYTP) Ödülü 2017
-Trakya Proje Pazar’ı Proje Birinciliği, ticarileşme desteği (Trakya Kalkınma Ajansı & Trakya Üniversiteler Birliği organizasyonu ile) – 07.11.2017 – Fonksiyonel Yumurta Proteini Kaynaklı Toz Sporcu Ürünü Geliştirilmesi Ve İmalatı başlıklı Projesi ile Birinci Oldu. 2017
-İTÜ Çekirdek girişimlerinden olan innoyum (Atık Yumurta Kabuğu Zarından Medikal ve Kozmetik Ürünler) İTÜ ARI Teknokent’in Erken Aşama Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek BİG BANG – 2018 Startup Challenge için gerçekleştirilen değerlendirme jürilerini başarıyla geçerek Finalist olmaya hak kazanmıştır. 2018
-Avrupa İnovasyon Teknolojileri Enstitüsü – The European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food tarafından düzenlenen FOODATHON Programında En İyi İş Fikri Ödülü, 11.12.2020 2020
-Ataşehir Belediyesine bağlı bir girişimcilik merkezi olan AKAGİM tarafından düzenlenen 2020 Yılı Proje Pazarı İş Fikri Yarışmasında ”Eklem ağrıları için doğal yumurta kabuğu zarı üretimi”sağlayan “İnnoyum” projesi ile Sefanur Yavuz, Dr.Muhammed Yüceer ve Lara Özmete’den oluşan ekip birinci oldu, 25.12.2020 2020
-Yumurta Kabuğu Zarından Yeni Ürün – Yumurta Kabuğu Zarı Tozu başlıklı Projesi ile öğretim görevlisi kategorisinde Başakşehir Living Hub 7. İnovasyon Yarışmasında Dr.Muhammed Yüceer, Prof.Dr.Cengiz Caner, Sefanur yavuz ve Lara Özmete Birincilik Elde Etti, 24.12.2020 2020
-“Innovation Week IWA 2020” Gümüş Madalya Ödülü (Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA) destekleri ile düzenlenen OFEED 2020 Afrika İnovasyon Haftası Uluslararası Fuarı) – International Federation of Inventors’ Association tarafından düzenlenen Innovation Week IWA 2020’de “Enzimler ile Fermente Edilen Sıvı Yumurta Akı ile Beze Üretim Yöntemi” isimli buluş gümüş madalyaya layık görülmüştür, 12.12.2020 2020
-Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA), Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın destekleri ile gerçekleştirilen ve bu yıl 5.’si düzenlenen dünyanın en fazla ziyaretçi sayısına sahip uluslararası buluş fuarı olma unvanına sahip ISIF’20 Uluslararası Buluş Fuarında (5th Istanbul International Inventions Fair) Uluslararası jüri tarafından 5 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında yapılan değerlendirmeler sonucu ‘Enzimler ile Fermente Edilen Sıvı Yumurta Akı ile Beze Üretim Yöntemi’  – ‘Production Method of Meringue Using Enzyme Fermented/Modified Liquid Egg White’ başlıklı patent 27 Eylül 2020 tarihinde GÜMÜŞ MADALYA almıştır. 2020

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir