HAKEMLİK YAPTIĞI PROJELER |
-Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü 2019 yılı Ar-Ge Merkezi bağımsız proje değerlendiricisi-izleyici.
-Antalya Organize Sanayi Bölgesi, Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazar’ı hakemlik (2 adet), Şubat, 2018. -Namık Kemal Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri – Aralık, 2017. -Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Verimlilik Genel Müdürlüğü 2016 yılı Verimlilik Proje Ödülleri gönüllü bağımsız proje değerlendiricisi. -Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri – Haziran, 2015 |
EDİTÖRLÜK ve HAKEMLİK YAPTIĞI DERGİLER |
-International Journal of Life Sciences and Biotechnology (Editör) |
-Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi (Alan Editörü) |
-Catering Guide – Editör (Kasım, 2019- devam ediyor) |
-Catering Guide – Yardımcı Editör (Ocak 2018-Kasım, 2019) |
-Journal of Chemical Biology & Pharmaceutical Chemistry – Editör (Şubat, 2018- devam ediyor) |
-Advances in Food Technology and Nutrition Sciences Open Journal (AFTNSOJ) – Editörler Kurulu Üyesi, (10.03.2015- devam ediyor) |
-International Journal of Agricultural Science and Food Technology (IJASFT) – Editörler Kurulu Üyesi, (04.02.2014- devam ediyor) |
-Journal of Food Research – Editörler Kurulu Üyesi, (09.01.2014- devam ediyor) |
-Nutrition and Food Technology: Open Access – Editörler Kurulu Üyesi, |
-Journal of Agricultural Studies – Editörler Kurulu Üyesi, |
-SciFed Journal of Protein Science – Editörler Kurulu Üyesi, 01.11.2016 |
-IJISMS – Editörler Kurulu Üyesi, |
-Poultry Science – Hakemlik (Mayıs, 2020) |
-Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi – Hakemlik (Mayıs, 2020) |
-Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria – Hakemlik (Mayıs, 2020) |
-BMIJ-Business & Management Studies: An International Journal – Hakemlik (Mayıs, 2020) |
-Food and Bioprocess Technology – Hakemlik (Nisan, Mayıs, Haziran, 2020) |
-Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition – Hakemlik (Mayıs, 2020) |
-Türk Kimya Dergisi – Hakemlik (Mayıs, 2020) |
-Journal of Food Processing and Preservation – Hakemlik (Nisan, 2020) |
-International Journal of Food Properties – Hakemlik (Mart, 2016) |
-Journal of Food Engineering – Hakemlik (Temmuz, 2016) |
-Journal of Food Research – Hakemlik (Temmuz, 2015 – Ekim, 2015) |
-Journal of Food Processing & Technology – Hakemlik (Şubat, 2017) |
-Journal of Food and Nutrition Sciences – Hakemlik |
-International Journal of Nutrition and Food Sciences |
-Journal of Food Science and Engineering – Hakemlik (Mayıs, 2016) |
-Journal of the Science of Food and Agriculture – Hakemlik (Mart, 2015 – Ağustos, 2015 – Kasım, 2016) |
-Journal of Food & Industrial Microbiology – Hakemlik (Mart, 2017) |
-International Journal of Food and Allied Sciences – Hakemlik (Kasım, 2016) |
-Journal of Food Science and Toxicology (Kasım, 2017) |
-Journal of Applied Sports Science |
-American Journal of Sports Science |
-Food and Nutrition Science |
-International Journal of Food Engineering and Technology – Hakemlik (Haziran, 2016) |
-Journal of Food Nutrition and Population Health – Hakemlik (Şubat, 2017) |
-International Journal of Scientific & Engineering Research (Mart, 2017). |
Diğer- BİLİMSEL ETKİNLİK ORGANİZASYONU |
-3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıdalar Kongresi, Bilim Kurulu Üyesi, İstanbul, Ekim, 2015
-4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıdalar Kongresi, Organizasyon Kurulu Üyesi, Ankara, Ekim, 2017 -2nd International Conference on Obesity and Weight Loss, Organizing Committee, October 15-17, 2018 – http://obesity.madridge.com/organizing-committee.php |