Hakemlik Çalışmaları

HAKEMLİK YAPTIĞI PROJELER
-Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü 2019 yılı  Ar-Ge Merkezi bağımsız proje değerlendiricisi-izleyici.

-Antalya Organize Sanayi Bölgesi, Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazar’ı hakemlik (2 adet), Şubat, 2018.

-Namık Kemal Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri – Aralık, 2017.

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Verimlilik Genel Müdürlüğü 2016 yılı Verimlilik Proje Ödülleri gönüllü bağımsız proje değerlendiricisi.

-Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri – Haziran, 2015

EDİTÖRLÜK ve HAKEMLİK YAPTIĞI DERGİLER
-International Journal of Life Sciences and Biotechnology (Editör)
-Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi (Alan Editörü)
-Catering Guide – Editör (Kasım, 2019- devam ediyor)
-Catering Guide – Yardımcı Editör (Ocak 2018-Kasım, 2019)
-Journal of Chemical Biology & Pharmaceutical Chemistry – Editör (Şubat, 2018- devam ediyor)
-Advances in Food Technology and Nutrition Sciences Open Journal (AFTNSOJ) – Editörler Kurulu Üyesi, (10.03.2015- devam ediyor)
-International Journal of Agricultural Science and Food Technology (IJASFT) – Editörler Kurulu Üyesi, (04.02.2014- devam ediyor)
-Journal of Food Research – Editörler Kurulu Üyesi, (09.01.2014- devam ediyor)
-Nutrition and Food Technology: Open Access – Editörler Kurulu Üyesi,
-Journal of Agricultural Studies – Editörler Kurulu Üyesi,
-SciFed Journal of Protein Science – Editörler Kurulu Üyesi, 01.11.2016
-IJISMS – Editörler Kurulu Üyesi,
-Poultry Science – Hakemlik (Mayıs, 2020)
-Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi – Hakemlik (Mayıs, 2020)
-Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria  – Hakemlik (Mayıs, 2020)
-BMIJ-Business & Management Studies: An International Journal – Hakemlik (Mayıs, 2020)
-Food and Bioprocess Technology – Hakemlik (Nisan, 2020)
-Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition – Hakemlik (Mayıs, 2020)
-Türk Kimya Dergisi – Hakemlik (Mayıs, 2020)
-Journal of Food Processing and Preservation – Hakemlik (Nisan, 2020)
-International Journal of Food Properties – Hakemlik (Mart, 2016)
-Journal of Food Engineering – Hakemlik (Temmuz, 2016)
-Journal of Food Research – Hakemlik (Temmuz, 2015 – Ekim, 2015)
-Journal of Food Processing & Technology – Hakemlik (Şubat, 2017)
-Journal of Food and Nutrition Sciences – Hakemlik
-International Journal of Nutrition and Food Sciences
-Journal of Food Science and Engineering – Hakemlik (Mayıs, 2016)
-Journal of the Science of Food and Agriculture – Hakemlik (Mart, 2015 – Ağustos, 2015 – Kasım, 2016)
-Journal of Food & Industrial Microbiology – Hakemlik (Mart, 2017)
-International Journal of Food and Allied Sciences – Hakemlik (Kasım, 2016)
-Journal of Food Science and Toxicology (Kasım, 2017)
-Journal of Applied Sports Science
-American Journal of Sports Science
-Food and Nutrition Science
-International Journal of Food Engineering and Technology – Hakemlik (Haziran, 2016)
-Journal of Food Nutrition and Population Health – Hakemlik (Şubat, 2017)
-International Journal of Scientific & Engineering Research (Mart, 2017).
Diğer- BİLİMSEL ETKİNLİK ORGANİZASYONU
-3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıdalar Kongresi, Bilim Kurulu Üyesi, İstanbul, Ekim, 2015

-4. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıdalar Kongresi, Organizasyon Kurulu Üyesi, Ankara, Ekim, 2017

-2nd International Conference on Obesity and Weight Loss, Organizing Committee, October 15-17, 2018 – http://obesity.madridge.com/organizing-committee.php

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir