Dersler

Akademisyenin Ders Notlarına Bu Sayfa Üzerinden Erişim Sağlayabilirsiniz;

DERSLER
  1. Akışkanlar Dinamiği ve Reolojik Uygulamalar (Lisans Dersi),
  2. Sporcu Beslenmesi (Lisans Dersi),
  3. Yeni Ürün Geliştirme Yöntem ve Teknikleri (Lisans Dersi),
  4. Hijyenik Tasarım ve Prensipleri (Lisans Dersi),
  5. Beslenme, Gıda ve Diyetetik Biyokimyası (Lisans Dersi),
  6. Fonksiyonel Gıdalar (Lisans Dersi),
  7. Özel Tıbbi Amaçlı Gıdalar (Lisans Dersi),
  8. Gıda Kimyası (Önlisans Dersi),
  9. Gıda Muhafazası (Önlisans Dersi),
  10. Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji (Önlisans Dersi),
  11. Gıda Mikrobiyolojisi (Önlisans Dersi),
  12. Genel Mikrobiyoloji (Önlisans Dersi),
  13. Kalite Kontrol Sistemleri ve Standardizasyon (Önlisans Dersi),
  14. Et ve Et Ürünleri Teknolojisi I ve II (Önlisans Dersi),
  15. Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi I ve II (Önlisans Dersi),
  16. Ambalajlama Teknolojisi (Önlisans Dersi),
  17. Mesleki Yabancı Dil I. ve II. (Önlisans Dersleri).