Dersler

Akademisyenin Ders Notlarına Bu Sayfa Üzerinden Erişim Sağlayabilirsiniz;

DERSLER
Akışkanlar Dinamiği ve Reolojik Uygulamalar (Lisans – Tıp Fakültesi),Sporcu Beslenmesi (Lisans – Tıp Fakültesi),

Yeni Ürün Geliştirme Yöntem ve Teknikleri (Lisans – Tıp Fakültesi),

Hijyenik Tasarım ve Prensipleri (Lisans – Tıp Fakültesi),

Beslenme, Gıda ve Diyetetik Biyokimyası (Lisans – Tıp Fakültesi),

Fonksiyonel Gıdalar (Lisans – Tıp Fakültesi),

Özel Tıbbi Amaçlı Gıdalar (Lisans – Tıp Fakültesi),

Gıda Kimyası (Önlisans),

Gıda Muhafaza (Önlisans),

Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji (Önlisans),

Genel Mikrobiyoloji (Önlisans),

Kalite Kontrol Sistemleri ve Standardizasyon (Önlisans),

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (Önlisans),

Ambalajlama Teknolojisi (Önlisans),

Mesleki Yabancı Dil I. ve II. (Önlisans),

  1. Gıda Endüstrisi Makinaları
  2. Gıda Kimyası
  3. Gıda Muhafaza
  4. Kalite Yönetim Sistemi ve Standartları
  5. Fonksiyonel Gıdalar
  6. Akışkanlar Dinamiği ve Reolojik Uygulamalar
  7. Beslenme, Gıda ve Diyetetik Biyokimyası
  8. Özel Tıbbi Amaçlı Gıdalar
  9. Genel Mikrobiyoloji
  10. Gıda Mikrobiyolojisi
  11. Yeni Ürün Geliştirme Yöntem ve Teknikleri